Besøgsdage

Besøgsdage giver dig indblik i livet på Livsstilsefterskolen Hjarnø helt tæt på. Her kan du møde elever, lærere og ledelse og stille alle de spørgsmål du måtte have til et skoleår på Livsstilsefterskolen Hjarnø.

Besøgsdag mandag den 10. oktober kl. 18.50

Besøgsdag søndag den 6. november kl. 13.50

Besøgsdag søndag den 18. december kl. 13.50

feb

Besøgsdag tirsdag den 7. februar kl. 18.50

feb

Besøgsdag søndag den 26. februar kl. 13.50

Besøgsdag søndag den 2. april kl. 13.50

maj

Besøgsdag søndag den 14. maj kl. 13.50

jun

Besøgsdag torsdag den 8. juni kl. 18.50

jun

Besøgsdag tirsdag den 27. juni kl. 18.50

Besøgsdage // Virtuelle Rundvisninger på Livsstilsefterskolen Hjarnø

Overvejer du efterskole? Så er vores besøgsdage og åbent hus arrangementer den perfekte måde at blive klogere på, om Livsstilsefterskolen Hjarnø er den rigtige efterskole for dig. På vores besøgsdage inviterer vi indenfor i vores helt særlige (og hyggelige) efterskolestemning med elevrundvisninger og indblik i efterskolelivet ved Line Hansen, der er leder på Livsstilsefterskolen Hjarnø.

Vi planlægger flere besøgsdage om året, men der kan løbende ske ændringer. Vi tilbyder desuden flere alternative virtuelle rundvisninger, muligheder for at stille spørgsmål og kigge inden for på både Instagram, Facebook og Zoom, hvor du kan møde elever og personale.

Du kan se alle mulighederne herunder.

Kommende besøgsdage:

Næste besøgsdag er:

• Søndag den 25/9: kl. 13 – 17. Efterskolernes Dag, tilmelding kræves. Se her
  • Mandag den 10/10 kl. 18.50-20.20 – fysisk besøgsdag – tilmelding kræves
  • Søndag den 6/11 kl. 13.50-15.20 – fysisk besøgsdag – tilmelding kræves
  • Mandag den 5/12 kl. 18.30 – virtuelt infomøde – kræver ikke tilmelding – mødet tilgås her: https://us06web.zoom.us/j/81957503815
  • Søndag den 18/12 kl. 13.50-15.20 – fysisk besøgsdag – tilmelding kræves

• Efterskolernes aften onsdag den 11/1 – fysisk besøgsdag – tilmelding kræves
  • Tirsdag den 7/2 kl. 18.50-20.20 – fysisk besøgsdag – tilmelding kræves
  • Søndag den 26/2 kl. 13.50-15.20 – fysisk besøgsdag – tilmelding kræves
  • Tirsdag den 21/3 kl. 18.30 – virtuelt infomøde – kræver ikke tilmelding – mødet tilgås her: https://us06web.zoom.us/j/82080440781
  • Søndag den 2/4 kl. 13.50-15.20 – fysisk besøgsdag – tilmelding kræves
  • Søndag den 14/5 kl. 13.50-15.20 – fysisk besøgsdag – tilmelding kræves
  • Torsdag den 8/6 kl. 18.50-20.20 – fysisk besøgsdag – tilmelding kræves
  • Tirsdag den 27/6 kl. 18.50-20.20 – fysisk besøgsdag – tilmelding kræves

Tilmelding kræves til fysiske besøgsdage på Livsstilsefterskolen Hjarnø

Tilmeld dig én af vores Besøgsdage ved at skrive en mail på: info@bgi.dk og fortæl os;

• Fulde navn på dig, der overvejer et efterskoleår
  • Hvilket skoleår du overvejer
  • At det er Livsstilsefterskolen Hjarnø, du gerne vil besøge (skal angives, da Livsstilsefterskolen er en del af BGI akademiet)

Hvad kan du opleve til Besøgsdag?

På Besøgsdagen får du en rundvisning af skolens elever. De fortæller om hverdagen, livet på skolen, og hvordan det er at være efterskoleelev. Derudover møder du efterskolens leder, som fortæller om dagligdagen, vores tilgang til dig, dine drømme og mål, vores tilgang til sundhed og livsstilsændring – og det faglige og boglige på efterskolen. Kort sagt alt hvad der hører sig til dit efterskoleår. Du får selvfølgelig mulighed for at stille alle de spørgsmål, du selv måtte have.

Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften på Livsstilsefterskolen Hjarnø

Du kan også besøge os til Efterskolernes dag og Efterskolernes aften. Efterskolernes Dag foregår den sidste søndag i september. Her har du mulighed for at møde elever, lærere og ledere, der fortæller om livet på skolen og giver en rundvisning.

Efterskolernes Aften plejer at finde sted hvert år den anden onsdag i januar klokken 18.00 til 21.00. Her har du også mulighed for at se livet nærmere på Livsstilsefterskolen Hjarnø og livet som efterskoleelev.

Du kan altid få svar på dine spørgsmål

Vi kan kontaktes på tlf. 75681022 mail: info@bgi.dk, Facebook og Instagram. Vi svarer hele døgnet rundt (næsten), og svarer gerne på spørgsmål fra dig 🙂

Derudover kan du selvfølgelig læse mere om Livsstilsefterskolen Hjarnø og livet på vores efterskole her på vores website.

Vi skal opleves – selvfølgelig – og vi vil rigtig gerne møde dig

Vi har en ganske særlig stemning på Livsstilsefterskolen, som skal opleves. Du kan måske fornemme den i vores video i toppen af siden her, men den er KLART et besøg værd 🙂

Vi glæder os til at invitere dig indenfor.

Overskrift

Virtuel rundvisning

Vores administration er klar til at besvare dine spørgsmål

info@bgi.dk