Døgn på efterskole for dig, der har været på Julemærkehjem

Tid og sted

21
apr

Et døgn på efterskole – for dig, der har været på Julemærkehjem

Tilmeld

Glæd dig til at prøve livet på livsstilsefterskole, samtidig med at du kan gense nogle af dine venner fra Julemærkehjemmet.

“Et døgn på efterskole – for dig, der har været på julemærkehjem” byder på en masse sjove aktiviter, udfordringer og oplevelser, hvor du samtidig prøver, hvordan det er at være efterskoleelev på Livsstilsefterskolen Hjarnø.

Næste “Døgn på Efterskole – for dig, der har været på Julemærkehjem foregår fredag d. 21.- lørdag 22. april.

 

Et Døgn på Efterskole – for dig, der har været på julemærkehjem

For at deltage, skal du være mellem 10-15 år, og skal som sagt have været på Julemærkehjem. Døgnet er GRATIS, men kræver tilmelding.

Vi skal grine, hygge og være aktive. Døgnet byder nemlig på forskellige aktiviteter, bevægelse, fællesskab og lækker sund mad. Du prøver nye og sjove måder at være aktiv og kreativ på, er med til at lave og teste lækker sund mad, og så møder du selvfølgelig en masse piger og drenge, der ligesom dig, har oplevet at være på Julemærkehjem. Det hele er sat ind i en helt almindelig dag på Livsstilsefterskolen Hjarnø.

Indblik i efterskolelivet og masser af hygge med dine venner

Et Døgn på Efterskole på Hjarnø giver dig et indblik i efterskolelivet på Livsstilsefterskolen for unge i 8., 9. og 10. klasse.

Livsstilsefterskolen Hjarnø har plads til 72 elever og tilbyder unge, der gerne vil ændre deres livsstil og styrke deres sundhed, støtte og motivation til det. Her kommer du til at prøve en masse ting af, finder glæden ved at bevæge dig. Du bliver udfordret, så du udvikler dig og bliver stærkere.

Alle elever har valgt efterskolen, fordi de ønsker at være en del af et fællesskab med fokus på sundhed og gerne vil kombinere et efterskoleår med at ændre livsstil, få en stærk og sund krop, og mere tro på sig selv.

Program for Et Døgn på Efterskole kommer snarest. Vi opdaterer programmet, så snart vi begynder at nærme os dagen. Hvis du vil vide mere allerede nu, er du velkommen til at kontakte os.

Kombiner Et døgn på Livsstilsefterskolen med en rundvisning på skolen

Er I som forældre nysgerrige efter at se skolen? Det er muligt at hente på Livsstilsefterskolen Hjarnø kl. 15 og få en rundvisning på skolen.

 

Praktisk information

Mødested: kl. 16.00 ved Snaptun færgeleje.

Afhentning: kl. 16.00 ved Snaptun færgeleje. Medmindre du ønsker en rundvisning på skolen. Ønsker du en rundvisning på skolen, skal du tage færgen over til os. Rundvisningen begynder kl. 15.

Vil du vide mere om Døgn på efterskole

Du kan altid kontakte os og få mere at vide om vores camps.

Vil du vide mere?

Vores administration er klar til at besvare dine spørgsmål
Telefon

75 68 10 22

Email

info@bgi.dk

Se også