Efterskolernes dag

På efterskolernes dag holder vi åbent hus for dig, der overvejer efterskole, og er nysgerrig på om Livsstilsefterskolen Hjarnø mon er den rigtige efterskole for dig. På dagen kan du møde elever, der viser rundt og svarer på spørgsmål om efterskolelivet, og du kan høre oplæg om vores efterskole og møde ledelse og lærere. Dagen kræver tilmelding. Se mere nedenfor.

Efterskolernes dag – dagen for dig, der overvejer efterskole

Overvejer du et år på efterskole? Og er du nysgerrig på, hvad Livsstilsefterskolen Hjarnø kan tilbyde dig? Så er Efterskolernes Dag på Livsstilsefterskolen Hjarnø lige noget for dig.

Hvert år inviterer vi alle interesserede inden for til Efterskolernes Dag den sidste søndag i september.

Næste Efterskolernes dag finder sted: søndag den 25. september 2022 kl. 13- 17.

*Deltagelse kræver tilmelding. Se tilmeldingslink øverst på siden.*

Elevrundvisning og mulighed for at stille spørgsmål til elever, lærere og ledelse

Efterskolernes Dag er den perfekte mulighed for dig, der gerne vil vide om Livsstilsefterskolen Hjarnø og blive klogere på, om det er her du skal have et fantastisk efterskoleår.

På dagen vil der være en masse forskellige aktiviteter. Du kan blandt andet møde nogle af vores elever, der viser rundt på skolen og fortæller om efterskolelivet på Livsstilsefterskolen Hjarnø. Der vil også være en kort præsentation af skolen samt mulighed for at stille spørgsmål til lærere og ledelse.

Program for Efterskolernes dag:

Kl. 13.00-13.45: Modtagelse og rundvisning af eleverne

Kl. 13.45-14.15: Oplæg om skolen v/ leder og lærere

Kl. 14.15-15.00: Kaffe og forfriskning i spisesalen, hvor leder og lærere står klar til at svare på spørgsmål, og man kan gå rundt på egen hånd.

 

Kl. 15.00-15.45: Modtagelse og rundvisning af eleverne

Kl. 15.45-16.15: Oplæg om skolen v/ leder og lærere

Kl. 16.15-17.00: Kaffe og forfriskning i spisesalen, hvor leder og lærere står klar til at svare på spørgsmål, og man kan gå rundt på egen hånd.

 

Har du ikke mulighed for at deltage på selve dagen, kan du også finde os, følge med og stille spørgsmål på vores sociale medier; Facebook og Instagram. Se nederst på siden her.

 

Du kan også besøge os på en af vores besøgsdage

Du kan også vælge at besøge os på en af de andre besøgsdage, som vi holder på skolen. Du finder en oversigt over dem alle her

Har du spørgsmål, eller udfordringer med at booke dit besøg, er du velkommen til at kontakte vores administration på info@bgi.dk.

Overskrift

Tekst

Virtuel rundvisning

Du skal acceptere marketing-cookies for at se dette indhold. Klik her for at ændre dine cookie-valg.

Du kan også følge os på Instagram

Mærk stemningen og lær os at kende på @livsstilsefterskolenhjarnoe Følg os på Instagram

Vil du vide mere?

Vores administration er klar til at besvare dine spørgsmål
Telefon

75 68 10 22

Email

info@bgi.dk

Se også