Livet på skolen

Livet som elev på Livsstilsefterskolen Hjarnø byder på masser af oplevelser. I hverdagen veksler du mellem undervisning, bevægelsesfag, hushygge, roomie-tid, måltider, forfriskninger og fri tid, hvor du udforske øen, slappe af eller være sammen med dine nye venner på skolen.

Måske overvejer du at blive elev på Livsstilsefterskolen Hjarnø – måske er du allerede meldt ind. Uanset om du skal gå på skolen næste år, står på venteliste eller endnu ikke ved, hvornår du får muligheden, kan vi fortælle dig én ting; Der er masser at glæde sig til!

Så snart du begynder dit år på livsstilsefterskolen, kommer du til at møde din roomie og din husgruppe, gå til undervisning, bevæge dig, være kreativ, rejse, råhygge og skraldgrine sammen med de andre, der har det samme mål som dig;

At begynde en livsstilsændring. En livsstilsændring hvor du får en stærk og sund krop og tror (endnu mere) på dig selv, hvor du finder glæde ved at bevæge dig og være dig – og selvfølgelig – det vi alle sammen glæder os til; en masse nye venner i et fællesskab med plads til alle.

Kort sagt er livet – og året – på Livsstilsefterskolen Hjarnø for dig, der;

• drømmer om at komme på en lille efterskole med maksimalt 72 elever, hvor du møder en masse nye venner
  • gerne vil have hjælp til at nå de mål, du drømmer om
  • gerne vil udfordre dine gamle vaner (på den sjove måde, hvor du oplever masser af succes’er)
  • gerne vil spise sundt og få mere energi
  • gerne vil booste din tro på dig selv
  • drømmer om fælles oplevelser og sjove, udfordrende ture i løbet af dit efterskoleår, heraf to til udlandet (den sidste tur glæder vi os især til at fortælle dig om!)
  • gerne vil bo på en skole med både drenge og piger i vores husgrupper
  • er klar på at gå efter dit mål

OG selvfølgelig; dig, der er klar til en MASSE fede oplevelser sammen med andre unge.

Se mere om dagsplan for efterskolen her

Glæder du dig allerede?

Det kan vi godt forstå. Og du kommer til at opleve meget mere, end du kan forestille dig lige nu. Mens du venter på at begynde dit år, kan du læse mere om, hvad livet på Livsstilsefterskolen Hjarnø blandt andet kommer til at byde på. Du finder en masse info på sitet her. Du kan f.eks. læse om hverdagen, fællesskabet, værelserne og maden.

Rundtur på Livsstilsefterskolen Hjarnø

Se også